Leaser du din næste bil hos os, kan vi tilbyde den leasing, der passer dig bedst.

KØB eller LEASING - Få råd til din drømme bil

Vi hjælper dig med at finde ud af, om det vil være mest fordelagtigt for dig at lease eller købe din næste bil. For at kunne tilbyde dig den optimale finansieringsform, har vi allieret os med to stærke partnere som er eksperter indenfor området.

LEASING

Overvejer du at lease bil? Så kom ind til SLK-biler, og lad os give dig et leasingforslag på din drømmebil. Vores mål er altid at give vores kunder den mest optimale løsning, så vi kan også hjælpe dig med at vurdere om det skal være køb af bil, eller om du skal have leaset din næste bil.

I 2008 blev registreringsafgiftsloven ændret og det gjorde leasing af firmabiler mere attraktivt. Vi forventer, at leasing som finansieringsform vil blive endnu mere populært.

Derfor har vi allieret os med Santander, så vi altid kan tilbyde den billigste erhvervs flexleasing. Vi har mange års erfaring inden for leasing, og vi er altid klar til at tage en snak med dig/ jer så vi er sikre på at i får den hel rigtige løsning indenfor leasing af luksusbiler.

Der er flere leasingmodeller at vælge imellem, hvis du skal bruge bilen både til erhverv og privat.

KØB

Ønsker du at købe frem for at lease, kan vi tilbyde dig markedes bedste og billigste finansiering via Santander. Når du er interesseret i en af vores biler, kan vi lave et finansieringstilbud til dig via Santanders hjemmeside i løbet af få minutter, mens du venter.

Leasing findes i mange former

Få mere at vide om splitleasing/deleleasing, flexleasing og de andre leasingformer til erhverv og private hos SLK biler A/S.

Brug for vejledning?

Vores dygtige personale står altid klar til at hjælpe dig.